We gebruiken cookies om uw browserervaring efficiënter en aangenamer te maken en om het gebruik van deze website te analyseren. Als u deze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u alle change your cookie settings.Take Control of Your Savings
Make the switch now!

Supercharge your financial future with Izola Saver. Izola Saver is an online savings account which you can open in minutes with just €25, manage via a mobile app and where you can enjoy an attractive interest rate, accrued on your daily balance. You can add and withdraw money as needed without any impact on the interest rate.

Your money is protected by the Malta Depositor Compensation Scheme up to €100,000. Izola Bank plc is regulated by the Malta Financial Services Authority. Rates are quoted before tax and are on an annual basis. Terms and conditions apply.

Stimuleert groei sinds 1994.

Wij focussen op ondersteunende producten die u kunnen helpen uw groeiambities te realiseren.

Met meer dan 29 jaar ervaring in factoring en zakelijke leningen, hebben we een unieke expertise opgebouwd die klanten kan helpen in het vinden van oplossingen die stroken met hun algemene bedrijfsstrategieën.

Wij bieden particulieren spaaroplossingen die hen kunnen helpen om geld opzij te zetten voor hun persoonlijke doelstellingen.

Als een ethische, relevante en flexibele bank worden we geprezen voor het leveren van financiële oplossingen met een menselijke touch. In het digitale bankentijdperk is een persoonlijke service misschien de ontbrekende schakel tussen u en uw succes.

We meten ons eigen succes aan de hand van uw succes, dat we u helpen te bereiken.

Familie-erfgoed.

Bewezen succes.

We zijn volledig in handen van de Van Marcke Group, een succesvol Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1929.

Als wereldwijde speler in de verwarmings- en waterindustrie heeft Van Marcke Group verkoopactiviteiten in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, de VS en Malta.

Sinds 1994. Al 29 jaar bekwaam in het verlenen van bankdiensten. Wij zijn groot genoeg om uw groei te ondersteunen, klein genoeg om te beseffen dat klantenservice om echte mensen draait, en hebben voldoende ervaring om uw financiële behoeften te begrijpen en u de juiste oplossing aan te bieden. Onze klanten stellen onze persoonlijke service erg op prijs: altijd klaar met hulp, advies of een antwoord op hun vraag.

Wat zoek je?

 

Snelle financieringsoplossingen voor uw bedrijf.

Izola Factor is speciaal ontworpen om uw bedrijf de nodige financiële liquiditeit te geven. Zo kunt u zich concentreren op uw B2B-groeiambities.

Snelle aanvraagprocedure. Tot 90% van het totale factuurbedrag binnen de 24 uur uitbetaald. Factoring is een slimme manier om krappe cashflowproblemen aan te pakken, zonder extra schulden op uw balans.

Plan uw toekomst met spaaroplossingen voor particulieren.

 

Wat zoek je?

Hulp nodig bij één van onze services? We horen het graag.