We gebruiken cookies om uw browserervaring efficiënter en aangenamer te maken en om het gebruik van deze website te analyseren. Als u deze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u alle change your cookie settings.

Een gamma exclusieve diensten

die uw bedrijf helpen om

geld te besparen en rente te verdienen. 

Een unieke financiële dienst, zeer interessant voor professionals die goederen aankopen bij Van Marcke.

Izola Pro biedt uw bedrijf tal van voordelen zoals exclusieve kortingen en aantrekkelijke rentetarieven. Het is speciaal ontworpen voor professionele eenmanszaken en bedrijven gevestigd in België en Frankrijk die goederen rechtstreeks aankopen bij Van Marcke. 

Met Izola Pro krijgt u een zicht- en spaarrekening met aantrekkelijke rentetarieven, alsook toegang tot het factuurbetalingssysteem. Hiermee kunt u genieten van een exclusieve korting tot wel 3% bij onmiddellijke betaling van uw Van Marcke-facturen.  U beheert uw Izola Pro-rekening rechtstreeks via ons systeem voor online bankieren of via Izola Pro Mobile als u onderweg bent..

 

Ontdek waarom Izola Pro een toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf.

Exclusieve korting

Geniet van een exclusieve korting tot wel 3% voor onmiddellijke betaling van uw Van Marcke-facturen. Probeer onze calculator om te zien hoeveel u zou kunnen besparen.

Eenvoudige transacties

U kunt kiezen voor een domiciliëring zodat kapitaal op de rekening bij uw hoofdbank automatisch overgeschreven worden naar uw Izola Pro-rekening. 

Voer betalingen uit

U kunt ook via uw Izola Pro-rekening of de Izola Pro Mobile-app betalingen uitvoeren, zowel internationaal als binnen de EU.

Veilig & zeker

U kunt alle transacties goedkeuren door gebruik te maken van de Izola Pro Mobile-app die voor u een beveiligde en unieke token genereert.

Factuurbeheersysteem

Blijf op de hoogte van al uw Van Marcke-facturen. Raadpleeg oude, recente en openstaande facturen. Stel uw vragen rechtstreeks aan Van Marcke en voeg notities toe aan gelijk welke factuur. Bekijk de korting die u het afgelopen jaar heeft gekregen. Dit allemaal via één gemakkelijk te gebruiken scherm.

Attractieve rentevoeten

Wij vinden dat al uw stortingen geld moeten opbrengen. Daarom betalen we u rente op zowel uw zicht- als spaarrekeningen. Uw rente wordt dagelijks berekend en we betalen de rente uit op het einde van het kalenderjaar of uw saldo nu €1 of €10.000 bedraagt. Raadpleeg onze rentevoeten

Termijndeposito’s voor professionals

Open een termijndepositorekening voor professionals met een minimum bedrag van €500 en we betalen u ieder kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks de rente uit – aan u de keuze. Raadpleeg onze rentevoeten. Onze depositorekeningen zijn gedekt door het Depositocompensatiestelsel.

Izola Pro Mobile

U kunt uw Izola Pro-rekening beheren waar en wanneer u dat wilt door gebruik te maken van Izola Pro Mobile. Of het nu gaat over facturen betalen of uw transacties of saldo raadplegen, Izola Pro Mobile maakt het eenvoudig om uw zaken onderweg te regelen. Beschikbaar voor zowel Android als Apple.

Open een Izola Pro-termijnrekening en geniet van een competitieve rentevoet.

 

  Looptijd Rentevoet
Zichtrekening Open 0,25%
Spaarrekening Open 0,75%
Termijndeposito 3 maanden 1,35%
Termijndeposito 6 maanden 1,45%
Termijndeposito 9 maanden 1,60%
Termijndeposito 1 jaar 1,75%
Termijndeposito 2 jaar 2,00%
Termijndeposito 3 jaar 2,25%
Termijndeposito 4 jaar 2,50%
Termijndeposito 5 jaar 2,75%
  Looptijd Rentevoet
Zichtrekening Open 0,25%
Spaarrekening Open 0,75%
Termijndeposito 3 maanden 1,35%
Termijndeposito 6 maanden 1,45%
Termijndeposito 9 maanden 1,60%
Termijndeposito 1 jaar 1,75%
Termijndeposito 2 jaar 2,00%
Termijndeposito 3 jaar 2,25%
Termijndeposito 4 jaar 2,50%
Termijndeposito 5 jaar 2,75%

Geldige tarieven op 01.10.2020

Een exclusieve korting bij snelle betaling

Betaal snel uw Van Marcke-facturen en geniet van een exclusieve korting tot 3%. Voer het totale bedrag van een recente factuur in (zonder btw) en wij tonen u de korting die u kunt krijgen, afhankelijk van hoe snel u de factuur betaalt met uw Izola Pro-rekening.

Voer hieronder uw gegevens in en druk op de knop 'Berekenen'.

 • Vervolledig deze informatie.
 • Voer alleen cijfers in.
 • Maximum 11 tekens.
 • Belangrijk: negatieve bedragen zijn niet toegestaan.

Tarieven per 01.10.2020

BEREKENEN

Aantal dagen na vervaldatum factuur Korting (%) Korting (€) Verschuldigd bedrag (excl. Btw)
{{breakdown.day}} {{breakdown.discount_percentage|number: 2}}% €{{breakdown.discount_euro|number: 2}} €{{breakdown.amount_owed|number: 2}}
{{vm.days}}+ 0 0 €{{vm.invoice_amount|number: 2}}

Een duidelijk overzicht van al onze tarieven.

Als online bank kunnen we goede tarieven aanbieden en proberen we om al onze kosten zo laag mogelijk te houden.

Izola Pro-bankkaart € 5
Beheersvergoeding (per zichtrekening) € 15
Stortingen op uw rekening Gratis
Overschrijvingen – tussen eigen rekeningen             Gratis
Overschrijvingen - bestemmingsrekening bij Izola Bank Gratis
Overschrijvingen - bestemmingsrekening bij andere bank                         
Betalingen in euro in België of andere EU-lidstaten met de
rekening van de begunstigde in IBAN-formaat, SWIFT BIC-code en kosten geselecteerd als gedeeld (SHA).
€ 8.50
Vergoeding voor manuele correctie voor alle overschrijvingen € 8
Administratiekost vroegtijdige afsluiting van termijndeposito € 15
Bevestigingsbrief aan bedrijfsrevisoren (op verzoek) € 20
Domiciliëringsopdracht Gratis

 

Deze tarieven zijn exclusief btw (indien van toepassing) en kunnen af en toe herzien worden.

Izola Pro Mobile

Uw Izola Pro-rekening gebruiken waar u ook maar bent: dat is pure flexibiliteit. 

 1. Van Marcke
  Bekijk, selecteer en betaal uw Van Marcke-facturen. Monitor uw kortingen.
 2. Gebruik één app
  Eén app voor alle banktransacties, inclusief toegang tot uw online bankingtool.
 3. Aanpasbare weergave
  Zet elk gedeelte van de app in de volgorde die u verkiest. 
 4. Veilig
  Ontworpen met de nieuwste beveiligingsfuncties voor veilig mobiel bankieren.

 

U kunt de app downloaden voor uw Android of Apple-toestel. Zoek Izola Pro Mobile in de relevante app store.

    

Koop goederen aan zonder hoge kosten vooraf

Indien u gevestigd bent in België kunt u ervoor kiezen om een Izola Pro-kredietkaart aan te vragen. Deze geeft u de flexibiliteit om goederen bij Van Marcke aan te kopen zonder hoge kosten vooraf. U kunt nog steeds genieten van de exclusieve korting bij onmiddellijke betaling wanneer u gebruik maakt van deze kredietkaart.We bieden momenteel twee kredietkaartlimieten aan.n. 

Zilveren kaart

€12,000

Gouden kaart

€25,000

Op maandbasis betaalt u 15% van het verschuldigde bedrag of €50, afhankelijk van welk bedrag hoger is. Indien het verschuldigde bedrag lager is dan €50, dan wordt het volledige bedrag van uw rekening gedebiteerd.

Kaartkosten

Izola Pro kredietkaart  € 5
Beheersvergoeding – zilveren kredietkaart € 25
Beheersvergoeding – gouden kredietkaart € 50
Administratieve kost bij niet-betaling* € 20

 

*Onbetaalde domiciliëring voor verschuldigd minimumbedrag op kredietkaart. Deze tarieven zijn exclusief btw (indien van toepassing) en kunnen af en toe herzien worden.

Let op, Izola Pro-kredietkaarten zijn enkel beschikbaar indien u goederen aankoopt bij Van Marcke. Momenteel enkel beschikbaar in België. Voorwaarden zijn van toepassing .

Financier projecten en initiatieven vooraf

Zakelijke leningen op korte termijn

Een grootschalig project op komst? Indien u in België gevestigd bent, kunt u overwegen om een zakelijke lening op korte termijn aan te vragen. Onze zakelijke leningen zijn momenteel enkel beschikbaar om goederen rechtstreeks bij Van Marcke aan te kopen en bieden scherpe tarieven. Aanvragen worden individueel beoordeeld. We raden u aan contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kaskrediet - €6.000 aan 5,5%

Vraag een kaskrediet aan en gebruik het om uw Van Marcke-facturen te betalen en u zal nog steeds van de exclusieve korting voor onmiddellijke betaling kunnen genieten. U kunt uw kaskrediet ook gebruiken om derden te betalen. Wilt u nagaan of uw bedrijf in aanmerking komt voor een kaskrediet? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Voorwaarden zijn van toepassing, zowel voor de zakelijke leningen als de kaskredieten. Contacteer onze Help Centre voor meer informatie. 

U twijfelt nog?

Geen zorgen. We begrijpen dat u uw tijd neemt alvorens een Izola Pro-rekening te openen. Download deze gratis gids.  Zo kunt u rustig de voordelen van Izola Pro doornemen voordat u een beslissing neemt.
 

Uw belangrijkste vragen beantwoord

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom om een Izola Pro-klant te worden?

Bent u een professional die goederen aankoopt bij Van Marcke in België of Frankrijk? Dan komt u in aanmerking voor een exclusieve Izola Pro-rekening. Dit geldt voor bedrijven en eenmanszaken.

Hoe word ik een Izola Pro-klant?

Ons team gidst u graag door het aanvraagproces. Er is bepaalde informatie die we nodig hebben, dus als u ons mailt of belt voor meer informatie dan geven we u alle details.

Zal Izola Bank, zoals de banken in mijn land, roerende voorheffing in mindering brengen op rente-inkomsten?

We betalen alle kredietrente bruto aan onze klant (d.w.z. zonder afhouding van roerende voorheffing). Indien er geen andere financiële tussenpersoon is die de roerende voorheffing in mindering brengt, is het uw verantwoordelijkheid om dit inkomen aan te geven aan de desbetreffende overheid via uw jaarlijkse belastingaangifte. Met behulp van onze diensten kunt u ieder kwartaal een rapport afdrukken waarin de verdiende kredietrente en eventueel opgebouwde debetrente worden weergegeven, zodat het aan te geven bedrag voor u al is berekend. Let op: als uw boekjaar afwijkt van het kalenderjaar, kunt u dit overzicht bij ons opvragen. Het kan een maand duren om dit op te stellen.

Krijg ik een bankkaart zoals bij mijn hoofdbank?

De Izola Pro-rekening is speciaal ontworpen om uw Van Marcke-facturen te betalen en om overschrijvingen naar derden te doen via onlinebanking en de Izola Pro Mobile App. Izola Pro staat geen geldopnames toe en is enkel een online rekening, dus geen bankkaart nodig.

Hoe lang duurt het alvorens overschrijvingen op mijn Izola Pro-rekening staan en kan ik gebruik maken van een domiciliëring?

Het kan tot 2 werkdagen duren voordat het geld op uw Izola Pro-rekening staat (afhankelijk van uw hoofdbank). Indien u de 3% korting niet wilt missen, kunt u kiezen voor een interne domiciliëring, zodat de facturen automatisch worden betaald op de dag dat u ze ontvangt.

Hebt u nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

Bent u nog niet zeker of wenst u meer informatie, aarzel dan niet onze Help Centre te contacteren voor een antwoord op uw vragen.