We gebruiken cookies om uw browserervaring efficiënter en aangenamer te maken en om het gebruik van deze website te analyseren. Als u deze website blijft gebruiken, gaan wij ervan uit dat u alle change your cookie settings.

Welkom bij Izola Bank

Wij ondersteunen graag uw groeiambities.

Groei stimuleren.

Wij focussen op ondersteunende producten die u kunnen helpen uw groeiambities te realiseren.

Met meer dan 25 jaar ervaring in factoring en zakelijke leningen, hebben we een unieke expertise opgebouwd die klanten kan helpen in het vinden van oplossingen die stroken met hun algemene bedrijfsstrategieën.

We bieden onze klanten een flexibele online spaarrekening, waarmee ze geld kunnen sparen voor hun persoonlijke doelen. We bieden ook termijndeposito’s met aantrekkelijke rentetarieven.

Als een ethische, relevante en flexibele bank worden we geprezen voor het leveren van financiële oplossingen met een menselijke touch. In het digitale bankentijdperk is een persoonlijke service misschien de ontbrekende schakel tussen u en uw succes.

We meten ons eigen succes aan de hand van uw succes, dat we u helpen te bereiken.

Familie-erfgoed.

Bewezen succes.

We zijn volledig in handen van de Van Marcke Group, een succesvol Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1929.

Als wereldwijde speler in de verwarmings- en waterindustrie heeft Van Marcke Group verkoopactiviteiten in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, de VS en Malta.

Sinds 1994. Al 25 jaar bekwaam in het verlenen van bankdiensten. Wij zijn groot genoeg om uw groei te ondersteunen, klein genoeg om te beseffen dat klantenservice om echte mensen draait, en hebben voldoende ervaring om uw financiële behoeften te begrijpen en u de juiste oplossing aan te bieden. Onze klanten stellen onze persoonlijke service erg op prijs: altijd klaar met hulp, advies of een antwoord op hun vraag.

Wat zoek je?

 

Snelle financieringsoplossingen voor uw bedrijf.

Izola Factor is speciaal ontworpen om uw bedrijf de nodige financiële liquiditeit te geven. Zo kunt u zich concentreren op uw B2B-groeiambities.

Snelle aanvraagprocedure. Tot 90% van het totale factuurbedrag binnen de 24 uur uitbetaald. Factoring is een slimme manier om krappe cashflowproblemen aan te pakken, zonder extra schulden op uw balans.

 

Spaar vooruit.

Een flexibele online spaarrekening die past bij uw levensstijl.

Begin met sparen vanaf € 25, zonder opstart- of administratiekosten. Laat ingewikkelde spreadsheets voor wat ze zijn en gebruik de automatische Savings Goals-applicatie om uw geld stap voor stap te beheren.

Door dagelijkse rente was het nog nooit zo eenvoudig om uw spaargeld te zien groeien.

Open uw rekening in amper enkele minuten

 

Lees ons privacybeleid om te zien hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken.

Wat zoek je?

Hulp nodig bij één van onze services? We horen het graag.